Όροι Χρήσης

1. Όροι
Το xerokamoto.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το xerokamoto.com αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Το xerokamoto.com δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.xerokamoto.com , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα του xerokamoto.com , υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός ευθύνης
Το xerokamoto.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Το xerokamoto.com ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που το ίδιο δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του xerokamoto.com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το xerokamoto.com ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του xerokamoto.com και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του xerokamoto.com χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Σε αντίθετη περίπτωση, επέρχεται καταλογισμός ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του xerokamoto.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους. Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες χρήστες παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία άλλων το xerokamoto.com ενδέχεται να τερματίζει – και να διαγράφει πληροφορίες χρηστών. Το xerokamoto.com έχει το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε, οποιεσδήποτε πληροφορίες. Το xerokamoto.com έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποτελέσει πηγή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης. Το xerokamoto.com δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. Το xerokamoto.com δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο xerokamoto.com. Το xerokamoto.com δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν. Το xerokamoto.com θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.xerokamoto.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του xerokamoto.com για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια
Το xerokamoto.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του xerokamoto.com επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα του xerokamoto.com (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο xerokamoto.com είναι εμπιστευτικές και το xerokamoto.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Το xerokamoto.com δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που το xerokamoto.com χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.xerokamoto.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.xerokamoto.com , τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του xerokamoto.com που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το xerokamoto.com επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας ή στο [email protected]
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. Αγορά Προϊόντων
Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε προσφορές , καθώς και διάφορα άλλα είδη.
Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες.
Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα δυνατά clicks. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.
Το “xerokamoto.com ” κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.
Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών το xerokamoto.com , θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.
Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

9. Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής
Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι ……………… Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»
Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για όλη την Ελλάδα . Και ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.
Παραλαβή προϊόντων:
Κάντε την παραγγελία σας και το xerokamoto.com αποστέλλει την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα στις πόλεις:
• Για όλη την Ελλάδα η παραγγελία σας παραδίδεται τις επόμενες 2 (δύο) με 4 (τρεις) εργάσιμες ημέρες

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτή τη περίπτωση το xerokamoto.com συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.

10. Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

11. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 211191293 .
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται προσεκτικά για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα για επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, θεωρούμε ότι μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες το προϊόν θα έχει επιστραφεί στις αποθήκες μας για έλεγχο και έγκριση της επιστροφής των χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό Τραπέζης που θα μας.
Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος, είναι αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση κάνοντας αίτημα επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος, είναι αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Το xerokamoto.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών να διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Το xerokamoto.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες όπως το όνομα το τηλέφωνο και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες – και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από Το xerokamoto.com και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά Το xerokamoto.com δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα xerokamoto.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από Το xerokamoto.com o πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Eλληνικό δίκαιο.
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα xerokamoto.com χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας,, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.
Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται για μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το xerokamoto.com χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.xerokamoto.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ENGLISH
1. Terms
The xerokamoto. com reserves the right to unilaterally modify or renew these terms and conditions of transactions, made through its online store, in accordance with its needs and transactional customs. xerokamoto. com undertakes to inform users of any modifications as well as of any change, through the website of this e-shop. It is clarified that the change of terms does not cover orders that you have already made.

2. Information provided & Products
The xerokamoto. com is committed to the completeness and validity of the information listed on the website of www. xerokamoto. com, both in terms of the existence of the essential characteristics that are described in each case for each product available, as well as in terms of the accuracy of the data concerning the data provided by the online store of xerokamoto. com, services, subject to any technical or typographical errors, which have escaped attention or have arisen unintentionally or due to any interruptions in the operation of the website due to force majeure.

3. Limitation of Liability
The xerokamoto. com can not provide any guarantee for the availability of products, but guarantees the timely information of final consumers about their non-availability.The xerokamoto. com is liable only for willful misconduct and gross negligence, in case of delay in the delivery of ordered products and for information it gives itself or services it provides through its website. com is not responsible for any technical problems that may occur to users when attempting to access the website and during it and are related to the operation or compatibility of their own infrastructure with the use of the website. Also xerokamoto. com has no responsibility for acts or omissions of third parties and especially unauthorized third party interventions in products and / or services and / or information available through it.

4. Intellectual property rights
All material on the site is the intellectual property of xerokamoto. com and is available to visitors for personal use only. Any republication, reproduction, in any media, after or without processing, of the contents of xerokamoto. com without prior written permission, it is not allowed. Otherwise, there is an attribution of responsibility in accordance with Law 2121/93 and the rules of international law in force in Greece. All texts, graphics, images presented in any part of the xerokamoto. com are the intellectual property of their author. In cases where users infringe the intellectual property of others, xerokamoto. com may terminate – and delete user information. xerokamoto. com has the right to withdraw, delete or modify at any time, any information. xerokamoto. com is designed to be a source of information to internet users free of charge, in addition to the telecommunications and connection fees applicable from time to time. xerokamoto. com states that the personal information requested by users is not provided to anyone other outside the company. This information is requested for user participation in certain services of the site for statistical purposes. The user at any time wishes to do so may request the deletion of his data from our files. xerokamoto. com is not responsible for the content of third party websites to which links included in the xerokamoto are likely to lead. com. The xerokamoto. com is not responsible for any positive or consequential damage of the visitor from the use of the site or the data contained therein. xerokamoto. com considers that its users have read this and have unconditionally accepted the terms and conditions of use of the website.

5. User Obligations
Users of the websites www. xerokamoto. com accept that they will not use these and the online store of xerokamoto. com for sending, posting, sending by e-mail or otherwise transmitting any Content that is unlawful, harmful, threatening, offensive, harassing, libelous, defamatory, vulgar, obscene, libelous, constitutes a violation of someone else’s privacy, shows empathy, or expresses racial, ethnic or other discrimination, may cause harm to minors in any way, is not entitled to be transmitted in accordance with the law or contractual or managerial relationships (such as internal information, proprietary and confidential information acquired or disclosed as part of employment relationships or covered by confidentiality agreements), violates any patent, trademark, trade secret, copyright or other proprietary rights of third parties, contains software viruses or any other codes, files or programs, designed for the purpose of discontinuation; causing damage to, destroying or obstructing the operation of any computer software or hardware, intentionally or unintentionally contravening the applicable Greek and EU legislation and its provisions, may harass third parties in any way and any content used to collect or store users’ personal data.

6. Security
The xerokamoto. com recognizes the importance of the security of Your Personal Data as well as your electronic transactions and takes all necessary measures, with the most modern and advanced methods, to ensure your maximum security. All information related to your personal data and transactions is secure and confidential. The security of the xerokamoto Online Store. com is achieved by the following methods:
Controlled Access (firewall)
Access to xerokamoto systems. com (servers) is controlled by a firewall, which allows the use of specific services by customers / users while prohibiting access to systems and databases with confidential data and information of the company.
Confidentiality
of TransactionsThe observance of confidentiality is taken for granted. The same basic principles governing traditional transactions apply in the case of e-commerce. All information transmitted by the good/member to xerokamoto. com is confidential and the xerokamoto. com has taken all necessary measures to use them only to the extent deemed necessary in the context of the services provided. Some of the measures that have been taken are the following:Only authorized employees have access to the information of your transactions and only when this is necessary, e.g. for the processing of your applications.xerokamoto. com does not disclose the details of customers and their transactions, unless it has written authorization from you or this is required by a court order or a decision of another public authority.In the event that the xerokamoto. Com uses third parties to support its systems, takes care to ensure confidentiality.You can request any information kept about you as well as its correction in case you can substantiate the existence of an error.For your own safety, you should also handle all information provided through the service as confidential and confidential and not make any disclosure to third parties.

7. Protection of Personal Data
During your visit to the pages of www. xerokamoto. com is likely to be asked to provide your personal information concerning you (name, last name, profession, e-mail address, shipping address, etc.) as a rule in order to process your orders. Any personal data you declare anywhere on the pages and services of www websites. xerokamoto. com, are kept solely for reasons related to your transactions with us, the improvement of the services provided and ensuring the operation of the corresponding service and are not allowed to be used by any third party (except where provided by law to the competent authorities).In any case the employees of xerokamoto. com who have access to your personal data are specific and unauthorized access to your personal data is prohibited. Any reasonable measure to secure your data has been taken. Your personal information in extremely rare and special cases may also be disclosed to xerokamoto partners. com businesses, in order to support, promote and execute your business relationship with us, but always under conditions that fully ensure that your personal information is not subject to any unlawful processing.For any questions or suggestions or statements related to these issues please contact us using the special contact form or at [email protected] com
At any time the user reserves the right to be informed or objection to the further processing of his data in accordance with the applicable legislation on the protection of personal data.

8. Purchase of Products
On the shelves of our online store you can find offers, as well as various other items.To facilitate your search, we have divided our products into central categories.
Our goal is to reach the final product with the least possible clicks. In case you are looking for something specific, use the “search”, which will lead you straight to your specific choice.The “xerokamoto. com” makes every effort to provide high quality services. However, cases of errors in prices and secondary products cannot be excluded and it cannot be ensured that there will be no interruptions in the operation of the website or “human” errors when updating / indicating the price of a product. During the registration of your order you will receive an automated e-mail which will indicate the details of your order. After processing the order by the department of electronic purchases the xerokamoto. com, you will receive the second and confirmation e-mail with the products that will be sent to you.In case your order arises a pending issue then you will be sent a corresponding
e-mail. Alternatively we will contact you at the telephone numbers you have given us when registering or registering the order on the site There is no way to disable these updates, the dispatch of which is a prerequisite for the proper progress of your order. We invite you to make sure that these e-mails can reach you and to keep them throughout the duration of our transaction. It is your obligation, in case you do not receive the relevant e-mails, in accordance with the general terms governing our transactions, to inform us without delay.

9. Ordering / Delivery of Products / Shipping Costs
Checkout:
As soon as you place your order, you receive the following message (example): “YOUR ORDER HAS BEEN COMPLETED. THANK YOU. Your order number is ………………… Please check your e-mail. We have sent you a confirmation e-mail with the details of your order.”
Dates and times of delivery:
The delivery days are from Monday to Friday for the whole of Greece and the delivery times of each Transport Company are valid.
Receipt of products:
Place your order and xerokamoto. com sends your order the next working day to the cities:• For the whole of Greece your order is delivered in the next 2 (two) to 4 (three) working daysThe above deadlines do not apply in times of extreme weather events or strikes and in any case of force majeure, which may affect the transfer times. In this case the

xerokamoto. com cooperates with specific courier and transport companies. To them it delivers the next working day the products which undertake the transportation to the final consumer.

10. Order Delay
Your order may be delayed for the following reasons: The product has been delayed to be sent by our supplier: In order to be able to offer you very competitive prices, we order our products from a very wide range of suppliers either domestic or international. However, there are cases where an order of ours may “stick” to customs or its transportation, so we do not have it in our warehouses when we calculate. In such a case, we will contact you to ask if you want us to deliver the order to you without this product or to suggest an alternative. The product you ordered has already been abolished and is not available: Among the products we exhibit in our online store there are rare cases where their supplier suddenly and unannounced announces that it is eliminating them. In this case, an employee of our company will immediately contact you to give you all the alternatives.In times of extreme weather events or strikes as well as in any case of force majeure, which may affect the transportation and delivery of your order.In case it is impossible to call and / or by e-mail (e-mail) ) communication with you (if there is a problem in your order, either in relation to the product or in relation to its payment) because e.g. your information you have entered is not properly updated.
11. ORDER CANCELLATION – REFUND OF MONEY
It is possible to cancel your order in the following cases:a) Before sending the product – Cancellation is possible by sending
an e-mail to [email protected] com or by telephone at 211191293 .b) After receiving the product you can exercise your right to a refund within 10 calendar days from the day of receipt of the product.It is clarified that in order to proceed with the free return of the product, the product must be in the excellent condition received without damage and be complete, within its original packaging. All products should be carefully tested to avoid damage. Also, the product returned should be accompanied by all the necessary documents that you received upon receipt.
If you choose to exercise the right to a refund of your money, you will be refunded in full within 10 working days from the date of cancellation of the order, we believe that within ten working days the product will have been returned to our warehouses for inspection and approval of the refund. The refund is made to a Bank account that will be us.
A basic requirement to proceed with the return of the product, is that it is in the excellent condition that was received without damage and be complete, within its original packaging.
Right of WithdrawalIf for any reason you wish to return the product you purchased and you are not interested in replacing it with another one you can exercise your right to withdraw by requesting a return. The return must be made within 14 calendar days from the date of receipt of the product with the sole charge of the cost of returning the product. A basic requirement to proceed with the return of the product, is that it is in the excellent condition that was received without damage and be complete, within its original packaging.
Protection of Personal Data
The xerokamoto. com recognizes the importance of the issue of security of electronic transactions and has taken all necessary measures so that all information, which is related to the personal information of users is safeguarded as confidential
. com uses the ssl protocol, with up to 256-bit encryption, for secure online commercial transactions. this encrypts all your personal information such as your name, phone and address so that it cannot be read or changed when it is transferred to the internet.ssl
(secure sockets layer) ) has been established worldwide as the safest protocol for the certification of web sites to web users – and for the encryption of data between web users and web servers. An encrypted ssl communication requires that all information sent between a client and a server be encrypted by the sending software and decrypted by the receiving software, thus protecting personal information during its transfer; in addition, all information sent under the ssl protocol The details of users (name, profession, e-mail address, e-mail address, home address, etc.) and transactions of e-shop users are considered confidential, as in normal transactions in a commercial store. Users when providing their data in the context of their transactions as with the present, will be informed by
xerokamoto. com and consent and accept the forthcoming processing of these personal data data, for the needs of the smooth and easy between the parties to the transaction, as well as the transmission of these data to recipients who will be specifically identified and are the employees and addees of the company in the context of the completion of the contract drawn up. Also, the existence of the right of access and the The right to object to article 12 and 13 of Law 2472/1997.It is certified that only authorized employees have access to the information of transactions and only when necessary, e.g. for the processing of orders. For the rest,
xerokamoto. com undertakes not to disclose the details of customers and their transactions, unless it has written authorization from them, or this is required by a court order or a decision of another public authority. Personal data are declared in the online store under the trademark xerokamoto. com are used exclusively by it or affiliated companies, for the purpose of supporting, promoting and executing the transactional relationship. All documents and electronic data that will be exchanged between the parties in the context of the sale will be kept by xerokamoto. com the customer can have access to them if he wishes by following all the procedures provided by the Greek law.
Every visitor can browse the xerokamoto online store. com without giving any personal information. We will need personal data ( your e-mail address) only when you become a member and proceed to order products or if you choose to receive our informative e-mail.The necessary information for each transaction is your name, a landline phone number, address (street, city, zip code), shipping address of the order and type document (receipt, invoice). At the same time, we voluntarily ask for some information such as mobile phone number (in case we need to contact you directly), fax number and profession.In summary, we ask for as much information as we need for a unique shopping experience: consistent delivery of the products you ordered, safe payment of your order and personalized service based on your needs and preferences.In order to be able to offer personalized service, most large companies use alphanumeric identification files, so-called cookies. Session cookies are only used to recognize that you are entering the site, so you do not have to ask you for a password on all pages that involve a transaction of data. These are erased immediately after you leave the site. xerokamoto . com uses session cookies: in order not to constantly ask you for a password when you visit our various pages, we should recognize you when you enter our online store.
Transaction security
All transactions you make through www. xerokamoto. com are governed by International and European law, which regulates issues related to electronic commerce as well as by the Law on Consumer Protection (Law 2251/1994), which regulates issues related to distance sales.